Реал Мадрид допусна нова грешка в Ла Лига и значително

...
 Реал Мадрид допусна нова грешка в Ла Лига и значително
Коментари Харесай

Анчелоти: Ситуацията е сложна, но няма да се откажем

 Реал Мадрид позволи нова неточност в Ла Лига и доста понижи възможностите си да завоюва купата. Равенството в дербито с Атлетико Мадрид пристигна няколко дни след впечатляващия успех на “Анфийлд ” против Ливърпул. Старши треньорът на кралския клуб Карло Анчелоти призна, че задачата на тима му става все по-трудна, само че отхвърли да развее бялото знаме. 

“Ситуацията в Ла Лига е комплицирана. Тя беше такава и преди мача, само че в този момент е още по-сложна. Ние обаче ще се борим до последния кръг ”, съобщи Анчелоти. 

“Липсваше ни по-скоро психическа прохлада, в сравнение с физическа. Особено откакто останахме с човек повече и допуснахме гол. След това ни трябваха десетина минути, с цел да си стъпим на краката. Преди почивката добре контролирахме топката, само че не действахме задоволително интензивно. А след аления картон не се възползвахме от численото си преимущество ”, добави италианецът. 

Реал изостава на 7 точки от лидера в класирането Барселона, само че има и мач повече от каталунците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР